Win! Een dagje mindfulness voor de hele school!
Geschatte leestijd: 30 sec.

Wij zijn dankbaar en blij met hoe 2019 was èn we hebben zin in 2020!
Daarom hebben we besloten om iets heel moois weg te geven.

Mindfulness op school
Mindfulness
 helpt om oké te zijn met hoe de dingen zijn, juist als het tegen zit. Als kinderen in hun schooltijd doordrongen raken van dit inzicht is dat waardevol en behulpzaam. Mindfulness helpt het positieve zien in jezelf en in de ander. Het helpt om beter te kunnen focussen in een wereld vol snelle verleidingen. Mindfulness is oké zijn met je kwetsbaarheid en helpt ons te zien dat we perfect zijn, juíst door onze imperfectie. Het verbindt ons mensen met elkaar en helpt ons vertrouwen te hebben, in onszelf, in de ander èn in de wereld om ons heen, hoe lastig dat soms ook kan zijn. Wil jij dat mindfulness ook een plek krijgt op jouw school in 2020? Wij vinden dat een prachtige wens! 
En we helpen je daar graag bij!
Weggeefactie! 
Trainers Anja en Lotte zijn (mindfulness) kindertrainers. Ons aanbod is dat zij een dagje langskomen bij jou op school. Tijdens deze dag maken ze een rondje langs alle groepen (die dit graag willen) om een speciaal op de betreffende leeftijdsgroep afgestemde mindfulnessoefening met de leerlingen te doen. Hoe leuk is dat? Deze dag, ter waarde van 399 euro krijg je van ons helemaal gratis.

Nog wel even dit!
Om kans te maken, vul je onderstaande zin aan: "Het belangrijkste dat wij, ...... (naam en woonplaats school) onszelf in 2020 toewensen is ............... mindfulness zou ons hierbij kunnen helpen, want........ ". Stuur je reactie voor vrijdag 24 januari a.s. naar info@mindfulonderwijs.nl De school met de inzending die ons het meest aanspreekt, wordt voor het einde van de maand geinformeerd.

Oefening om zelf te doen!
Nog een nieuwjaarscadeau. Hieronder vind je namelijk ter inspiratie alvast een oefening, in dit geval geschikt voor de middenbouw van het Primair Onderwijs. Maar, je kunt 'm eenvoudig aanpassen als je in een andere groep werkt.
AGENDA
MEER WETEN OVER
Incompanytraining (met filmpje), Klik hier
De hele school mindful? Klik hier
Verander je inschrijving    |    Bekijk online
Mindfulorganisatie B.V.
Mindfulonderwijs.nl
© mindfulonderwijs