"Another beautiful day! (de kracht van woorden)"

Je leest nu een artikel op de blog
"Another beautiful day! (de kracht van woorden)"

Another beautiful day! (de kracht van woorden)

Ken je dit bijzondere filmpje toevallig?

Het schijnt waar gebeurd te zijn. De kracht van woorden is sterk. “Het is weer een prachtige dag en ik kan ‘m zien.” Als je dit filmpje bekijkt vanuit het mindfulness-perspectief  zou je een andere vraag kunnen stellen: ” ‘Zie’ ik de dag ook echt?” Of ben ik vooral bezig met het ervaren van stress bij alleen al de gedachte aan de komende dag?

Wanneer we een groot deel van onze tijd op automatische patronen leven, ‘zien’ we de dag niet zoals die is, maar vaak door een grijze bril met dikke glazen. We ervaren geen rijkdom als we ’s ochtend in goede gezondheid wakker worden. Ook al kunnen we de vogels horen èn zien. Als je je brein traint, zal dat er dikwijls toe leiden dat je ondermeer dankbaarheid voelt. De rijkdom ervaart in eenvoudige zaken als een nieuwe dag. En dat is een groot geschenk.

Lijkt het je zinvol en leuk om als docent meer en meer mindful voor de klas te staan en ook je leerlingen ermee te inspireren? In februari begint weer een nieuwe docententraining in Nieuwegein.

Meer weten over onze lerarentraining? Klik hier (primair onderwijs) of hier (voortgezet onderwijs). Voorwaarde is een module 1 basisopleiding, of een aantoonbare reguliere 8 weekse mindfulness training.

Vragen? Bel (06)20663600 Jeanne | (06)30274197 Cecile

 
 

Contact

Contact opnemen met Mindful Onderwijs is mogelijk via onderstaande methoden:

E-mail
info[at]mindfulonderwijs.nl

Telefoon
06-20663600 | 06-30274197

Informatie

Algemene voorwaarden

Klachtenreglement

Disclaimer

Veelgestelde vragen

 

KvK: 73088102

Bank: NL36 KNAB 0257987150 t.n.v Mindfulorganisatie B.V.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt om periodiek een nieuwsbrief toe te sturen.

Student LoginWachtwoord vergeten?