"Inschrijven voor de lerarenopleiding (start zaterdag 2-2)"

Je leest nu een artikel op de blog
"Inschrijven voor de lerarenopleiding (start zaterdag 2-2)"

Inschrijven voor de lerarenopleiding (start zaterdag 2-2)

“De leerlingen ruimen op en komen daarna in de kring zitten. Normaal help ik altijd mee, maar vandaag beslis ik om op mijn stoel in de kring te gaan zitten, mijn ogen te sluiten en mij te richten op mijn ademhaling. Al snel wordt het heel stil in de klas en ik hoor dat de leerlingen muisstil op hun plekje in de kring plaatsnemen. Ineens zeggen zij “ogen open! Verrassing!” Ik doe mijn ogen open en ze zitten allemaal in de kring en de klas is picobello opgeruimd. Inderdaad wat een verrassing en zooo ontwapenend.”

Dit soort dingen gebeuren als je meer op gevoel laveert en minder woorden gebruikt. Mooie dingen ontvouwen zich vanzelf. Wat je nodig hebt is het lef om het te doen en het vertrouwen dat ervoor nodig is, ontwikkel je zeer zeker tijdens deze vijfdaagse training die tussen februari en begin juni 2019 plaatsvindt.

Wil je jouw enthousiasme over de kracht van Mindfulness delen en de kinderen in je klas de rust en het vertrouwen dat daarmee gepaard gaat laten ervaren? Dat kan; na deze training heb je voldoende handvatten en is je zelfvertrouwen gegroeid. Je kunt aan deze training deelnemen als je eerder de module 1 training bij ons hebt gevolgd, of wanneer je aantoonbaar een reguliere 8 weekse basistraining hebt gedaan.

Mindfulness in de klas is prachtig pionierswerk en onze docententraining is zeker geen quick fix. Je zult buiten je comfortzone bewegen, maar dat is juist wat we beogen en de reden dat de training als impactvol wordt ervaren. We juichen je toe om er goed over na te denken; wil je het ècht anders doen? Minder op het protocol en meer op je gevoel? Ga er dan voor. Het is meer dan de moeite waard, getuige de vele ervaringen van docenten die je voor gingen en er inmiddels dagelijks mee werken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel gerust. (06)20663600 of (06)30274197. Of kijk eerst op de website  (PO) of (VO)

Inschrijven kan hieronder!

 
 

Contact

Contact opnemen met Mindful Onderwijs is mogelijk via onderstaande methoden:

E-mail
info[at]mindfulonderwijs.nl

Telefoon
06-20663600 | 06-30274197

Informatie

Algemene voorwaarden

Klachtenreglement

Disclaimer

Veelgestelde vragen

 

KvK: 73088102

Bank: NL36 KNAB 0257987150 t.n.v Mindfulorganisatie B.V.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt om periodiek een nieuwsbrief toe te sturen.

Student LoginWachtwoord vergeten?