Wat is mindfulness? Kan ‘t iets voor mij betekenen? Kan het iets bijdragen aan mijn welbevinden? Aan mijn dagelijkse praktijk op school?

Misschien herken je bovenstaande vragen en wacht je op antwoord?! Waarom zou je wachten als je in één dag kunt kennismaken met mindfulness?

Kennismaken in één dag

Een inspirerende dag die op veel vragen antwoord geeft en je laat ervaren wat mindfulness aan jouw veerkracht en vitaliteit kan bijdragen. Misschien ervaar je werkdruk en stress, heb je het gevoel geleefd te worden en word je dikwijls meegetrokken in de waan van de dag.

En precies dit…als we meegezogen worden in het alledaagse gebeurt het dat we op onze automatische piloot gaan leven.  De automatische piloot staat lijnrecht tegenover bewust leven en aandachtig zijn bij wat je doet. Kort gezegd: deze automatische piloot houdt ons in ineffectieve patronen en belemmert ons om optimaal gebruik te maken van ons vermogen tot groei en tot verandering.

Wat kan deze dag jou brengen?

Deze dag geeft je inzicht waarom we ons zo makkelijk laten meeslepen in emoties, gedachten en gevoelens. We maken kennis met de werking van ons brein; die ons soms laat geloven dat we beter alles bij het oude kunnen laten, waardoor we vast blijven zitten in onheilzame patronen. We wisselen theorie af met praktische oefeningen; met zelf ervaren. Het is een dag vol inspiratie en afwisseling waar je opgeladen van thuis komt.

Wie weet een dag die smaakt naar meer mindfulness!

Locatie

Onderwijs inspiratiecentrum De Meshallen, Wijchen

Data en Tijden

Vrijdag 17 juni 2022

Inloop vanaf half 10. We beginnen om 10.00. De dag eindigt om 16.30 uur.

Kosten

Investering: € 249,= per deelnemer (incl. koffie/thee en vegetarische lunch) Inclusief gratis adviesgesprek na afloop!

Aanmelden kan via het inschrijfformulier hieronder.

Wil je deze dag doen met jullie stichting of school, dan betaal je voor een groep van maximaal 12 deelnemers € 1499,=. Neem daarvoor contact met ons op.