Gratis kennismakingsworkshop | Webinar 21 april 15.00 u

In ons webinar maak je kort kennis met Cecile en Jeanne en met onze organisatie. Je krijgt inhoudelijke informatie over hoe de online modules eruit zien, (de basistraining en de verdiepende training). We doen een aantal korte, praktische oefeningen en sluiten af met een mooi aanbod.

Redenen om mee te doen?
Je vindt mentale gezondheid in het onderwijs belangrijk en wilt, juist nú, in deze onzekere en uitdagende tijd, aan de slag met mindfulness. En dat kan nu dus ook vanuit je eigen huis; gemakkelijk.
Of je kent de basis van mindfulness al en je wilt je verdiepen! Om bijvoorbeeld meer mindful te communiceren of zelfcompassie te vergroten? Of je wilt de mindfulness vaardigheid meer of weer een vast onderdeel van je leven maken?

Na de training heb je geleerd minder in je hoofd en meer in het hier en nu te zijn, hoe je kunt omgaan met onzekerheid; met spanningen en stress. Je kunt de balans tussen actie en ontspanning beter bewaren en dichter bij jezelf blijven. Het mooie: door je eigen veranderde gedrag geeft je het vanzelf door aan de leerlingen/studenten. Het resulteert in meer rust en vertrouwen ervaren; nu thuis en straks ook weer in de klas.

Heel graag tot de 21ste! Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

2020-04-16T13:48:28+00:00 14 april, 2020|