Na de mindfulness training heb je goede voornemens om te blijven oefenen. De positieve ervaringen motiveren, maar als je alleen verder gaat, mis je dikwijls de kracht van de groep. Veel oud-deelnemers herkennen dat het soms lastig is een goed moment te vinden. Terwijl je weet hoeveel rust en focus echte aandacht je brengt.

Mindfulonderwijs biedt daarom een Verdiepingsprogramma

Samen oefenen, ervaringen delen en daarmee de motivatie hernieuwen om mindfulness te blijven toepassen op vaste momenten of gedurende de dag. We volgen in de verdieping de flow van de basismodule met thema’s als de automatische piloot, aspecten van aandacht, grenzen (h)erkennen, omgaan met stress, bewust reageren, mindful communiceren en compassie.

Samen met collega’s uit het onderwijs in stilte zijn, maar ook uitwisselen van vragen of ervaringen. Naast de basis ook mindful communicatie, een mooie tekst, visualisatie, compassie- of ontspanningsoefening. Uiteraard is elke sessie speciale aandacht voor oefeningen die je als leerkracht met leerlingen kunt doen.

Meest gestelde vragen over het verdiepingsprogramma:

  • Kan ik elk moment instromen?

Je kunt altijd instromen, omdat de lessen uniek zijn. Elke les heeft een thema. We wisselen bekende met nieuwe oefeningen af.  Een keer overslaan is vanzelfsprekend geen probleem.

  • Wat zijn de kosten?

Je kunt een tegoed voor meerdere sessies nemen of per sessie betalen. Zie hieronder de mogelijkheden.

  • Wat zijn de vereisten om deel te mogen nemen?

Na deelname aan module 1, 2 of 3 kun je starten. Ook medewerkers uit het onderwijs die bij een ander trainingsbureau de mindfulness of meditatiecursus hebben gevolgd, zijn welkom.

De sessies zijn online op woensdagavond 19 – 20 uur. Trainer Henriette zal deze sessies gaan leiden.

In dit filmpje maak je al kort kennis met haar en met het programma.

De kosten zijn:

€ 15 of 1 sessiepunt

​​Je kunt een tegoed nemen:

5 sessiepunten € 70

10 sessiepunten € 135

20 sessiepunten € 250

​Na invullen van het aanmeldingsformulier volgt een verzoek om betaling. Een factuur voor je werkgever is mogelijk vanaf 5 sessiepunten.

Ik wil graag deelnemen!