Aan alle mooie dingen komt een einde!
Het was super om de 384 (!!) mensen die zich binnen enkele dagen inschreven, 28 dagen lang te inspireren met iedere dag een mail. Getuige de vele positieve reacties is dat goed gelukt!
Met dit prachtige reclamefilmpje van Nike (1 min 30 sec) maken we graag een vette knipoog naar ons zelf.
Terwijl sommige mensen het niet zo hebben op Mindfulness in het onderwijs, ervaren wij iedere dag opnieuw dat we helemaal op het goede spoor zitten! We willen jou stimuleren ook zo te denken en te doen. Pas je niet aan: de tegengestelde beweging is vaak een heel waardevolle. Buiten je comfort zone (en die van de mensen om je heen) vind je de magie..
Dus, om met het filmpje te spreken: “Let them call us crazy. We’ll show them what crazy can do!”
(Knip en plak of dubbelklik voor het filmpje van vandaag.) https://youtu.be/whpJ19RJ4JY

Na alle enthousiaste reacties kun je jezelf ook voor onze toekomstige inspiratiemails inschrijven. Maak je geen zorgen over een uitpuilende mailbox, deze acties doen we incidenteel. We sturen je dan tevens periodiek onze algemene nieuwsbrief; mocht die voor jou niet van toegevoegde waarde zijn, dan schrijf je jezelf gewoon weer uit. Je blijft dan nog wel op de lijst voor inspiratiemail.
Heb je interesse in onze trainingen? Klik op onderstaande pdf voor alle nieuwe trainingsdata (medio maart/april, mei/juni en na de zomervakantie!)
Meer info over onze trainingen? https://mindfulonderwijs.nl/trainingen/