(Leestijd plm. 20 seconden.)

Swipen, scrollen, doorklikken.. dat is wat leerlingen een groot deel van de dag doen. Ze geven vervolgens bij onze mindful(ness) docenten aan dat ze hulp nodig hebben om zich te concentreren. Dat is niet vreemd. Gelukkig kunnen we ze daar bij helpen. Daardoor zien we gelukkiger leerlingen die beter presteren. Soms worden oefeningen klassikaal gegeven en soms in kleinere groepjes, al naar gelang de behoefte.

Laatste gratis webinar
Tijdens het webinar van a.s. dinsdag de 22ste september zullen Cecile en Jeanne vertellen over wat mindfulness op scholen brengt. Dit is de laatste van een reeks van drie gratis webinars. Vanaf dit moment zal voor de webinars een kleine vergoeding gevraagd worden. Wat doet mindfulness met leerlingen? Wat is hierover in de wetenschap al bekend? Daarnaast delen ze praktijkverhalen van ondermeer Mindfulonderwijs cursisten.

Inschrijven webinar

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken en om je persoonlijke vragen te stellen via de chat, mocht je dat willen. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Leuk als je erbij bent!

[P.S. Wil je wat meer weten over hoe Selma, VO mentor en docente Levensbeschouwing op het Udens College, mindfulness verwerkt in haar contact met de leerlingen na onze module 3 training, klik dan door naar dit leuke vraaggesprek met Selma (“Juf kun je mijn nog zo’n stille oefening sturen”).]