Met je team online kennismaken met mindfulness op school (+gratis stress-signaal poster)

[Leestijd plm. 30 seconden.]

Maandagochtend gaven Cecile en ik een online kennismakingsworkshop voor een grote onderwijsorganisatie in de regio Brussel. Leuk was dat. Deze workshop kregen ze gratis aangeboden toen ze deelnamen aan ons webinar in juni!

Steeds weer bijzonder als je ineens binnenkijkt in de huiskamers, slaapkamers en keukens van mensen die je helemaal nog niet kent… Niet dat ik zo’n gluurder ben, maar vanuit huis online werken maakt het allemaal wat persoonlijker en dat is leuk.

Online kennismaken met mindfulonderwijs
Vooral goed om te merken dat we de kennismakingsworkshop prima online kunnen geven. Met uitleg, vraag en antwoord over de wensen en bedoelingen van individuele docenten en met oefeningen wordt heel duidelijk wat mindfulness in het onderwijs betekent voor de docent en voor de leerling, student of cursist en hoe onze trainingen in hun werk gaan.

Gratis stress-signaal poster
Deze online sessie deden we met 12 personen en dat is het maximale aantal deelnemers. Omdat dit een online workshop betreft en we nog een beetje aan het perfectioneren zijn, betaal je niet de gebruikelijke 399,= maar 199,= Euro! (de workshop is zelfs gratis als je beslist een training af te nemen*). Bovendien krijgen de eerste drie inzendingen een gratis stress-signaal poster (zie foto).

Interesse
Heeft jouw school interesse? Mail dan naar: info@mindfulonderwijs.nl
Zet er bij dat het om de online kennismakingsworkshop gaat.
Vragen?
Bel mij (Jeanne) | 06-20663600 of Cecile | 06-30274197

*) Beslis je als school naar aanleiding van de workshop een incompany training te organiseren, dan wordt het bedrag van 199,= Euro t.z.t. in mindering gebracht op de kosten van de training.

2020-07-01T15:00:38+00:00 1 juli, 2020|