Via docenten de leerlingen een sterk fundament meegeven

Onze module trainingen

Mindful Onderwijs is gespecialiseerd in Mindfulness voor het onderwijs.
Meer plezier in de klas door mentaal gezonder gedrag, dat is waar we voor gaan!

Onze basis- en verdiepende training worden nu ONLINE gegeven. Zelfde categorie 1 trainers, kleine groep!

Basistraining

Ervaar mindfulness Nu Online

Basistraining

In de basistraining gaan we aan de slag met de basis van Mindfulness. Al ervaar je wel of geen problemen in de klas zoals drukte, weinig richting of stress…

Verdiepende training

Doceer mindful

Verdiepende training

Nu je de basis eigen hebt gemaakt bestaat er de verdiepende training om mindfulness nog meer eigen te maken…

Lerarentraining

Doceer mindfulness

Lerarentraining

De verdiepende training. Door middel van deze training help jij kinderen zich mentaal gezond te ontwikkelen en op een emotioneel intelligente…

0
TRAINERS
0
MINDFUL LERAREN
0
SCHOLEN

Ervaringen

Ik merk dat ik rustiger ben in de klas. ik neem meer de tijd, ook naar collega’s toe. Ik ben vaker duidelijk in mijn communicatie naar de kinderen en effectiever daardoor. Het hoeft niet allemaal, wat ik ooit wel wilde. Ik neem tijd voor het observeren van de kinderen, tijd om echt te zien wat er gebeurt, dan kan ik veel makkelijker inspelen op alles.

Els, Deelneemster Module 1

In de klas zie ik meer het kind met een open blik. Ik kijk beter en zie meer. De oefeningen worden door de meeste kinderen als fijn ervaren.

Afra, Deelneemster Module 3

Nu naar 5 weken kijk ik terug op een positieve ervaring. Ik heb geoefend met afstand te nemen van situaties. Dit door te bekijken waar ik wel en niet iets mee moet. Of dat ik er vandaag niks mee wil doe, maar hiermee morgen aan de slag ga. Zelf keuzes maken, omdat ik mezelf daar prettig bij voel.

Kristel, Deelneemster Module 1

Ik ben mij bewust geworden dat ik eigenlijk bijna altijd stress ervaar tijdens mijn werk.  Mindfulness is een mooie manier om anders met stress om te gaan en anders in het leven te staan. Tijdens deze vijf bijeenkomsten heb ik o.a. geleerd om bewust een adempauze in te lassen en door dit te doen is het, na vijf weken oefenen,  een onderdeel van mijn leven geworden.

Anglia, Deelneemster Module 1

Gratis kennismakingsworkshop bijwonen?

Ervaar wat onze trainingen jou kunnen brengen.