Via docenten de leerlingen een sterk fundament meegeven

Onze module trainingen

Mindful Onderwijs is gespecialiseerd in Mindfulness voor het onderwijs.
Meer plezier in de klas door mentaal gezonder gedrag, dat is waar we voor gaan!

Onze basis- en verdiepende training worden nu ONLINE gegeven. Zelfde categorie 1 trainers, kleine groep!

Basistraining

Ervaar mindfulness Nu Online

Basistraining

In de basistraining gaan we aan de slag met de basis van Mindfulness. Al ervaar je wel of geen problemen in de klas zoals drukte, weinig richting of stress…

Verdiepende training

Doceer mindful

Verdiepende training

Nu je de basis tools eigen hebt gemaakt, bestaat er deze training waarin we je helpen de vaardigheden verder in te oefenen. Verder o.a. mindful communicatie en compassievol omgaan met jezelf.

Lerarentraining

Doceer mindfulness

Lerarentraining

In deze training bouw je verder aan je eigen ‘belichaming’ en daarnaast aan een toolbox met oefeningen op maat. Je leert mindfulness in het dagelijkse lesrooster op te nemen met een minimale belasting voor de onderwijstaken.

0
TRAINERS
0
MINDFUL LERAREN
0
SCHOLEN

Ervaringen

Ik merk dat ik rustiger ben in de klas. ik neem meer de tijd, ook naar collega’s toe. Ik ben vaker duidelijk in mijn communicatie naar de kinderen en effectiever daardoor. Het hoeft niet allemaal, wat ik ooit wel wilde. Ik neem tijd voor het observeren van de kinderen, tijd om echt te zien wat er gebeurt, dan kan ik veel makkelijker inspelen op alles.

Els, Deelneemster Module 1

In de klas zie ik meer het kind met een open blik. Ik kijk beter en zie meer. De oefeningen worden door de meeste kinderen als fijn ervaren.

Afra, Deelneemster Module 3

Nu naar 5 weken kijk ik terug op een positieve ervaring. Ik heb geoefend met afstand te nemen van situaties. Dit door te bekijken waar ik wel en niet iets mee moet. Of dat ik er vandaag niks mee wil doe, maar hiermee morgen aan de slag ga. Zelf keuzes maken, omdat ik mezelf daar prettig bij voel.

Kristel, Deelneemster Module 1

Ik ben mij bewust geworden dat ik eigenlijk bijna altijd stress ervaar tijdens mijn werk.  Mindfulness is een mooie manier om anders met stress om te gaan en anders in het leven te staan. Tijdens deze vijf bijeenkomsten heb ik o.a. geleerd om bewust een adempauze in te lassen en door dit te doen is het, na vijf weken oefenen,  een onderdeel van mijn leven geworden.

Anglia, Deelneemster Module 1

Gratis kennismakingsworkshop bijwonen?

Ervaar wat onze trainingen jou kunnen brengen.