My Year of Living Mindfully; 1 week gratis te zien!

Recent ging wereldwijd een Australische documentaire in premiere:
My year of living mindfully!
 
In deze documentaire zie je hoe Shannon Harvey, een onderzoeksjournaliste, die last heeft van slapeloosheid en een auto-immuunziekte, een jaar lang iedere dag 30 minuten mediteert, om na afloop van het jaar te kunnen vaststellen wat dat haar heeft gebracht. De film is inmiddels te koop, maar wij mogen ‘m van de Australische producent een week lang gratis laten zien aan onze achterban!
Daarnaast hebben we later deze week nog een interview met Shannon zelf.
 
Morgen ontvang je via Facebook, LinkedIn en/of onze nieuwsbrief de link en ben je in de gelegenheid de film gratis te bekijken! LET OP: de link is geldig t/m 13 september. Dus plan ‘m in. Hij duurt anderhalf uur. Vind je het waardevol meer te weten over wat mindfulness kan betekenen, dan is het je moeite zeker waard.
Kun je niet wachten? Kijk hier alvast de trailer. 
 
“Overweldigd door slapeloosheid en een ongeneeslijke auto-immuunziekte, moest Shannon Harvey iets veranderen. Maar hoewel de bekroonde gezondheidsjournaliste tal van aanbevelingen vond over voeding, slaap en lichaamsbeweging, was er niets toen ze op zoek was naar het equivalent van een training van 30 minuten voor haar mentale welzijn. Bezorgd over de toekomstige geestelijke gezondheid van haar kinderen die opgroeiden te midden van epidemieën van stress, angst, depressie en verslaving, schakelde Shannon een team van wetenschappers in om meditatie op de proef te stellen. Zou leren om onze drukke geest tot rust te brengen de eenvoudige oplossing zijn die de wereld zo hard nodig heeft? Gedurende haar jaar van mindfulness wordt Shannon gepord, gepord, gescand en gescreend terwijl ze de wereld rondreist om 18 van ’s werelds toonaangevende mindfulness-wetenschappers en -pioniers te interviewen. Maar na een reis van 30.000 kilometer van de felle lichten van Manhattan naar de stoffige vluchtelingenkampen van het Midden-Oosten, verandert wat begint als een zelfexperiment, in een levensveranderende ervaring. My Year of Living Mindfully is gevuld met meeslepende verhalen, baanbrekende wetenschap en onverwachte inzichten die de kern raken van wat het betekent om mens te zijn in de eenentwintigste eeuw.”
2020-09-06T21:00:03+00:00 6 september, 2020|