Een paar dagen de tijd voor jezelf! 

In een oase van rust uit de waan van de dag stappen en midden in de drukke maand december, voor de Kerst, je laven aan stilte en rust.  

Je hoeft niets…. geen prikkels …. uit de routine ….en zo voor jezelf ruimte te creëren en te bezinnen.

Mediteren, wandelen en geraakt worden door uitnodigende / inspirerende vragen. Misschien wil je in rust nadenken over belangrijke vragen in je leven. 

In de warme aanwezigheid van anderen te ervaren dat je samen kunt zijn zonder iets te moeten en in stilte liefdevol en compassievol met jezelf en de anderen kunt zijn. 

Waar wil jij aandacht aan besteden? 

Een weekend met veel stilte op een prachtige plek midden in de natuur van Groesbeek.

Na dit weekend weer opgeladen huiswaarts keren en (weer) opnieuw de regie over je eigen leven te nemen. 

Praktische info: 

Aanvang: vrijdag 17 december 16.00 uur, voor het diner.  

Eindtijd: zondag 19 december 14.00 uur na de lunch. 

Plaats: Conferentieoord de Poort in Groesbeek. 

Kosten: €325,- voor 1 pers. kamer met douche en toilet. Alle maaltijden, koffie en thee en de organisatie is hierbij inbegrepen.  

Programma: 

We oefenen met zitmeditaties, loopmeditaties, wandelingen buiten in de natuur. Verder geven we prikkelende vragen om je leven onder de loep te nemen, dit alles kun je instilte overpeinzen en ’s avonds met elkaar uit wisselen. 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met één van de begeleiders uit te wisselen. 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@fides-praktijk.nl. Voor vragen mag je ook mailen of bellen met Anja 0623527566  

Over Anja:

Anja is senior mindfulness trainer bij Mindfulonderwijs. Sinds een aantal jaren heeft ze een eigen praktijk voor mindfulness. Verder behandelt ze mensen met verslavingsproblemen en/of depressies. Ze is daarnaast jarenlang werkzaam geweest als docent op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en verzorgt daar nu nog trainingen bij de post-hbo en masteropleidingen. Ze geeft nu MBSR en MBCT trainingen aan groepen volwassenen en aan kinderen.