Tijd voor rust en dus tijd voor mindfulness!

Vlak voor de zomervakantie zaten we aan tafel met een toeleverancier van het onderwijs. Ze sprak over de werkdruk en hoe dat haar en haar collega’s, ondanks al het werkplezier, zo nu en dan toch behoorlijk in de wielen reed. Je kunt veel doen als je het naar je zin hebt, maar er zijn grenzen. Dat geldt voor ons allemaal. Het belangrijkste is dat we er voor zorgen dat onze accu voor een deel gevuld blijft. Hoe je dat doet? Door behalve actie, ook momenten van mentale rust in te bouwen. Maar vaak gaat het gevoel van urgentie thuis, na het werk, gewoon door. Als ouder van drie kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf, heb je niet altijd keus; althans, zo voelt het. En zo komt het dat je, in je vakantie, die in veel gevallen geen vier of vijf weken duurt, maar ietsje korter, eerst een week bij moet komen van alle hectiek, voordat de werkelijke welverdiende vakantie begint. Die soms ook nog minder een rustpunt zal blijken te zijn, want tja, met jonge kinderen voelt het gewoon altijd druk! ūüôā¬†

Bij het vinden van werkelijke rust, kan de Mindfulness vaardigheid enorm helpen. Zo voorkom je onnodige werkstress en zorg je ervoor dat je vakantie, ook werkelijk vakantie betekent; het broodnodige opladen van die accu!

Onze najaars basistrainingen staan gepland. Heb je interesse, schrijf dan in, dan ben je verzekerd van een plek. Hieronder de startdata op een rij:
 
Maandag 30 september (Groningen, Nijmegen, Utrecht) 
Dinsdag 01 oktober (Amersfoort, Den Haag, Venlo, Amsterdam, Heerlen) Woensdag 02 oktober (Haarlem, Eindhoven, Arnhem, Alkmaar) Donderdag 03 oktober (Tilburg, Rotterdam)

Voor de vervolgtrainingen (modules 2 en 3): kijk op de website!
Inschrijven kan nu!

2019-08-12T10:20:11+00:00 12 augustus, 2019|