Onze trainingen

Remove the row

Column: 1

Mindfulness meegeven aan kinderen

Mindfulonderwijs kent de zaken en ontwikkelingen die aan de orde van de dag zijn. de klassen worden groter en de leerlingen vormen een grotere uitdaging. Dit vraagt veel van het onderwijspersoneel.

Column: 2

de training die past bij jou

Door middel van onze trainingen krijg jij handvatten waarmee jij en de leerlingen in jouw klas wederzijds om kunnen gaan met deze problemen. 0p deze manier kan jij mindfulness meegeven aan de kinderen.

Column: 3

Mindfulness voor het onderwijs

Wat je dus ook zoekt, MindfulOnderwijs heeft dé training die past bij jou en jouw situatie.


Remove the row

Column: 1

Basistraining
Basistraining module 1

Column: 2

BASISTRAINING

In de basistraining leren wij jou omgaan met emotionele vermoeidheid, werkdruk en werkgerelateerde stress. Dit zal jou helpen met omgaan van stressvolle momenten, gedragsproblematiek van leerlingen en onzekere situaties. Hierdoor is er minder kans op een burn-out en kan je meer werk verzetten met minder mensen.

 

Remove the row

Column: 1

Verdiepende training
Verdiepende module 2

Column: 2

VERDIEPENDE TRAINING

Wanneer jij kampt met stress en frustratie is het belangrijk om te weten hoe jij hiermee omgaat. In zulke situaties is het belangrijk om niet uit frustratie en boosheid te reageren op anderen maar vanuit rust en begrip. Deze ineffectieve gewoontes worden in deze training bij de bron aangepakt. Hierdoor leer je te denken in oplossingen, in plaats van beperkingen.

 

Remove the row

Column: 1

Docenten training
Lerarenvariant Primaire Onderwijs

Column: 2

DOCENTEN TRAINING,PRIMAIR ONDERWIJS

Leerlingen in het primair onderwijs zijn nog vol in ontwikkeling, Zo is het denkbaar dat zij kampen met problemen op het gebied van emoties, impulsief handelen, vriendschap en gedrag, Door middel van deze training kan jij kinderen helpen gezond te ontwikkelen en om te gaan met deze problemen. Zo leren wij jou om mindfulness in te zetten om kinderen te helpen met deze problemen.

 

Remove the row

Column: 1

Docenten training voor het voortgezet onderwijs

Docenten training
Lerarenvariant Voortgezet Onderwijs

Column: 2

DOCENTEN TRAINING, VOORTGEZET ONDERWIJS

Gedurende puberteit kampen jongeren met andere problemen dan kinderen.
Zo worden zij verantwoordelijk voor zichzelf en groeien zij richting volwassenheid. Nu zijn onderwerpen als identiteit, religie, vriendschappen en omgang met autoriteit lastige onderwerpen. Door middel van deze training kan jij jongeren helpen en begeleiden in hun ontwikkeling richting volwassenheid.

 

Remove the row

Column: 1

incompany - team training

Teamtraining
Teamtraining Basis Variant

Column: 2

TEAMTRAINING

Na het volgen van de teamtraining ervaren docenten en schoolleiders autonomie en teamspirit binnen hun school. Waar scholen en hun personeel eerst hindernissen en problemen zagen, zien zij nu kansen. Deze kansen zorgen voor verandering waar enthousiasme en begrip voor is. De training biedt een team zelfvertrouwen, goede en begripvolle communicatie waardoor dit enthousiasme de ruimte krijgt.

Student LoginWachtwoord vergeten?