Onze trainingen

Remove the row

Column: 1

Mindfulness meegeven aan kinderen

Mindfulonderwijs kent de ontwikkelingen en uitdagingen in onderwijsland. De klassen worden groter en de leerlingen vormen een grotere uitdaging. Dit vraagt veel van het onderwijspersoneel.

Column: 2

de training die past bij jou

Door het volgen van onze trainingen krijg jij handvatten om Mindfulness toe te passen voor jezelf en het daarnaast mee te geven aan de leerlingen.

Column: 3

Mindfulness voor het onderwijs

Wil je aan de slag met Mindfulness in de klas? Wij zijn specialist en werken met goed opgeleide Mindfulness trainers die het onderwijs van binnenuit kennen. Twijfel je of onze trainingen passen bij jouw behoefte? Bel of mail ons. 


Remove the row

Column: 1

Basistraining
Basistraining module 1

Column: 2

BASISTRAINING

In de basistraining leren wij je bewuster omgaan met emotionele vermoeidheid, werkdruk en (werkgerelateerde) stress. Dit zal jou helpen om effectiever te reageren in  stressvolle momenten, bij gedragsproblematiek van leerlingen en in onzekere situaties. Hierdoor is er minder kans op een burn-out en komt er meer ruimte voor een ontspannen werkhouding en plezier in je werk.

 

Remove the row

Column: 1

Verdiepende training
Verdiepende module 2

Column: 2

VERDIEPENDE TRAINING

Wanneer je kampt met stress en frustratie is het waardevol om bewust te ervaren wat er precies met je gebeurt. Je vervolgt in de verdiepende training de kunst van het bewust’zijn’ in plaats van steeds maar vanuit de doe-modus, ofwel automatische piloot, te reageren. Je onderzoekt de bronnen van stress en leert hoe afkeer en weerstand zich daarmee verhouden. Je leert over het jaag-, gevaar- en zorgsysteem en wat dit betekent voor het zenuwstelsel. Uiteindelijk zul je ervaren dat het steeds vaker mogelijk is om niet uit frustratie en boosheid te reageren op een leerling, collega of ouder, maar vanuit rust en begrip.

 

Remove the row

Column: 1

Docenten training
Lerarenvariant Primaire Onderwijs

Column: 2

DOCENTEN TRAINING, PRIMAIR ONDERWIJS

Leerlingen in het primair onderwijs zijn volop in ontwikkeling, Zo is het denkbaar dat zij kampen met problemen op het gebied van emoties, impulsief handelen, vriendschap en gedrag, Door middel van deze training help jij kinderen zich mentaal gezond te ontwikkelen en op een emotioneel intelligente manier om te gaan met problemen. Je voorziet de leerlingen van tools die hen helpen rustmomenten in te bouwen als ze iets lastig vinden en je leert daarnaast mindful om te gaan met dagdagelijkse klassensituaties.

 

Remove the row

Column: 1

Docenten training voor het voortgezet onderwijs

Docenten training
Lerarenvariant Voortgezet Onderwijs

Column: 2

DOCENTEN TRAINING, VOORTGEZET ONDERWIJS

Gedurende puberteit kampen jongeren met andere problemen dan jonge kinderen.
Zo worden zij verantwoordelijk voor zichzelf en groeien ze richting volwassenheid. Identiteit, religie, vriendschappen en omgang met autoriteit zijn de dingen die hen bezig houden. Na afloop van de docententraining ben je in staat de leerlingen in je klas te laten ervaren hoe gedachten en emoties gekoppeld zijn. Je voorziet ze van tools die hen helpen rustmomenten in te bouwen als ze iets lastig vinden. Onze docententraining voortgezet onderwijs leert je mindful om te gaan met dagdagelijkse klassensituaties.

 

 

Remove the row

Column: 1

incompany - team training

Teamtraining
Teamtraining Basis Variant

Column: 2

INCOMPANYTRAINING

Door het volgen van een mindfulonderwijs teamtraining leren collega’s binnen een team of binnen een stichting elkaar op een andere manier kennen. Hoewel de training inhoudelijk focus heeft op hoe je mindful omgaat met de dagelijkse praktijk in de eigen klas, merken we ook dat het regelmatig de verbinding en het begrip onderling vergroot. Waar scholen en hun personeel eerst irritatie, hindernissen en problemen ervaren, ontstaat door de teamtraining regelmatig een verbeterde (‘wij-‘)cultuur.

Contact

Contact opnemen met Mindful Onderwijs is mogelijk via onderstaande methoden:

E-mail
info[at]mindfulonderwijs.nl

Telefoon
06-20663600 | 06-30274197

Informatie

Algemene voorwaarden

Klachtenreglement

Disclaimer

Veelgestelde vragen

 

KvK: 73088102

Bank: NL36 KNAB 0257987150 t.n.v Mindfulorganisatie B.V.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt om periodiek een nieuwsbrief toe te sturen.

Student LoginWachtwoord vergeten?