Basis training Module 1

Een cursus die werkt

De Mindfulonderwijs basis training is te volgen voor iedereen die in het onderwijs werkt. De moderne directie, leerkrachten en OOP’er krijgt steeds meer taken.  Die maken werken in het onderwijs boeiend en uitdagend, maar ook intensiever.  De klassen worden groter en leerlingen vormen een grotere uitdaging als het gaat om de omgang met leren en het uitzetten van een gezond pedagogisch klimaat.
Ondanks dat er in het onderwijs een hoge mate van werkplezier heerst, wordt er tegelijkertijd veel van onderwijspersoneel gevraagd. In het onderwijs zijn stressvolle momenten, omgang met gedragsproblematiek en onzekere situaties aan de orde van de dag. Mindfulonderwijs weet wat het is om in het onderwijs te werken, dat voortdurend in beweging is.

Beter onderwijs, meer plezier

Basis training Module 1 mindfulOnderwijsMindfulonderwijs kent de zaken en ontwikkelingen die aan de orde van de dag zijn en geeft handvatten om de manier waarop je hiermee omgaat sterk (en op positieve wijze) te beïnvloeden!

Deze Mindfulonderwijs basis training zorgt ervoor dat je vitaal, gezond en met plezier voor de klas staat! Daarnaast leidt de basis training tot beter onderwijs. Bekijk het wetenschappelijk onderzoek (pdf) en de indrukwekkende resultaten of kijk naar de video om te ontdekken wat jouw collega’s zeggen over de effecten van de training!

 

 

 MELD JE VANDAAG NOG AAN

 

Lees ook eens