Loading...
Workshop 2020-06-30T14:44:47+00:00

Wil je graag ervaren wat een Mindfulnesstraining, speciaal voor het onderwijs, voor jou kan betekenen?

Gratis kennismakingsworkshops 2020

Voor wie
Je hebt het gevoel dat Mindfulness je iets kan brengen, maar weet niet zo goed wat je van een Mindfulonderwijs training mag verwachten.

Inhoud
Tijdens deze workshops komt het volledige aanbod van ‘mindfulonderwijs’ voorbij.

Module 1 is onze basistraining. Je leert hierin hoe je brein en het fenomeen ‘aandacht’ werkt en je gaat er uitgebreid mee aan de slag. De in module 1 opgedane kennis herhaal en verdiep je in module 2. Je wordt je bewuster van helpende en niet helpende overtuigingen en je leert hoe je mindful communiceert. Je proeft in module 2 ook aan hoe het is om mindfulness oefeningen met de leerlingen te doen. De lerarenvariant, module 3, gaat in op het overbrengen van Mindfulness op de leerlingen. Het is een in Nederland unieke opleiding die helpt aan een stevig fundament. Stress en werkdruk komen minder ‘binnen’. Je staat krachtiger èn je hebt alles in huis om Mindfulness door te geven aan de leerlingen.

Waar

In september 2020 worden er weer gratis workshops gepland. Als je interesse hebt bij jou in de buurt dan laat even een berichtje achter.

We kunnen ook bij jou op school een workshop organiseren, bijvoorbeeld tijdens een studiemiddag. Hiervoor vragen we wel een vergoeding.

Meld je aan voor een workshop